Sandra Pålsdotter Ankarstrand -

What didn't kill me, it never made me stronger at all.
2012 har varit blandade känslor och alldeles för många extra kilon. Antingen så har det varit väldigt bra eller väldigt dålig, men inget som jag inte tar med mig som en lärdom. 
 
Håller tummarna för att 2013 blir mitt år. Ett år med nya möjligheter. Har precis skickat en förfrågan om värdering för min lägenhet, och ska på visning för en annan lägenhet (även om jag inte tror att jag får lån för den så är det åtminstone i rätt riktning). Och så ska extrakilona bort (det är dock inget nyårlöfte) en gång för alla. Jag ska göra allting som står i min makt för att jag ska må bättre, och för att jag ska bli en gladare människa. Och jag ska resa mer. Det om nåt är ett löfte. 
 
Vet ännu inte hur jag ska fira in det nya året då jag känner mig rätt övergiven en dag som denna, men jag tror att ju närmre kvällen kommer så kommer det att lösa sig. 
 
Nu sticker jag ner på stan för att byta ännu en julklapp, och den där kjolen (jag vet inte vad jag ska ha till!) och hoppas på att hitta en liten blåsa till ikväll vad som än komma skall, och för att fika med Sara.